Post by grenamquocenthamb on Feb 18, 2022 6:22:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Kalede Ortaçağ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Kalede Ortaçağ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Kalede Ortaçağ 2022 version ▞▞▞
oyundan atıp durmuyor
Güzel bir oyun coc sadece asker önermek doğru seçimi onay
Çok adaletsiz yapılıyor. Aşırı pahalı. Yükseltmeler çok uzun sürüyor. Bugün daha da korkunc bur şey farkettim. BOT lara karşı oynuyorum. Hergün aynı isimlerle aynı sonuçlar. Aynı miktardaganimet... bu oyun hileli bir kumar makinesi gibi...
Hepiniz arenayı onardığınızı söylediniz ama yapmadınız. Kendimden 2 ila 4 kat daha büyük oyuncularla karşılaşmaktan bıkan tek kişi ben değilimdir eminim. 10 üzerinden 9'u onuncu sırada bitirmek mi? Yok canım? Ve onuncu kez doksan yer bitirmek mi? Yok canım? neden bu sefer gerçekten düzeltmiyorsun
Odaları yükseltmenin çok pahalıya mal olduğunu bildirmek, neredeyse bizi elmas veya para almaya zorlamanız gibi, odalarımdan 5 gün kadar para aldıktan sonra artık eğlenceli değil. Beyler oyunun tüm eğlencesini kaçırıyorsunuz. Elmas satın aldım ama onlar bile almaya devam etmek için çok yüksek. daha iyi bir inceleme almak için fiyatları düşürün
Keyifli bir oyun ama dünden beri bağlantı sorunu olmuyor. En kısa sürede yanında kalacak.
Bir çok şeyi hesaba katabiliyor. kolayca alabiliyorsun.Oyun para yatırılmadan gelmelmiyor diyenlere cevabım:Oyunu bir kaç ay oynayıp öğrenipte yorum yapsınlar.
sunucu bakim vaxti azaldilsin
çok güzel bi oyun ama yeni oda nasıl inşaat hala Bilmiyorum
İyi bir oyun ama eksik olan tek şey teklifler için gereken para miktarının çok yüksek olması yoksa oyun kategorisinde en iyisi olsa da Clash of clans'ı bundan daha fazla sevmiyorum
7.1.0 sorun olmuyor
Güzel ve küçük bir oyun, kesinlikle bugünlerde birçok oyundan daha kaliteli. Çoğu ücretsiz mobil oyun gibi kazanmak için ödeme daha fazla ve (Şu anda) 500k Ekibime kıyasla sürekli olarak Güç Seviyesi 5 Milyon Kadro tarafından saldırıya uğruyorum, ancak bu önemsiz bir mesele. Görmek istediğim bir özellik, rastgele siyah-mavi saçlı çocuğun sarışın bir yetişkine dönüşmesi yerine, sakinlerin kişiselleştirilmesidir. Bu şekilde özel 5 yıldızlı sakinlerimizle biraz kişiselleştirme yapabiliriz.
oyun güzel güzel eşya zaman çok fazla. ben ise 5-6 saat bekleyince karakter anca 1. seviye oluyor. bence daha az zamanli veya premium üyeler zamanı hızlandırmalı. oyun çok güzel bu arada, tavsiye ederim.
Parayla karşılık verirseniz oyunu indirmeyin. Oyun ilk üç gün prim veriyor ve neşeli gidiyor. Ama üç gün içinde hiçbir şey kullanılmasın sonra yani sıkıştırılmış premium aldırmak için bir şey.
Ulan tam pay 2 galibiyetle karşı mücadele kral ol, takım gücü 210000 150000 adam para basmış beni alıyo, arada 50000lik fark var ya.
Harika oyun, basit ama eğlenceli tutmanı beğendim. Oyunda birkaç şey görmek istiyorum. Klan liderleri için en yararlı olanı, diğer kaç kişinin çevrimiçi olduğunu görmek yerine kimin çevrimiçi ATM'de olduğunu görmektir. Liderlerin klanlarını görmelerinin iki yolu Klan savaşları için taht odası seviyeleri. Üyelerime tr lvl sormaktan bıktım. Size daha fazla para kazandıracak üçüncü n final, elmaslı zırh, silah veya mücevher satın almanın bir yolu
Aslında çok para harcadığım oyunu seviyorum. Tek sorunum, son güncellemeden hemen sonra olan oynamak için diğer Hesabıma erişemiyorum. Uygulamayı kapattım ve yeniden başlattım, cihazımı yeniden başlattım ve çalışmasını sağlayamıyorum @ tüm mesajlar aynı "HustleCastle durdu veya HustleCastle durmaya devam ediyor" bu da harcadıklarım kadar sinir bozucu ve rahatsız edici Bu oyunda herhangi bir sorunla karşılaşmamalısınız. Bunun dışında seviyorum.
Tüm yeni özellikleri takdir ediyorum, ancak şimdi oyun kendini tekrar ediyor ve yeni oyunlara veya yeni maceralara ihtiyaç duyuyor, kendimi her seferinde bir hafta ara veriyor buluyorum, umarım geliştiricileriniz yeni şeyler geliştirmek için çalışıyordur. Ayrıca bize fiyat noktasında bir mola verebilirler çünkü yapmaya çalıştığınız her şeyi karşılamak için ayda yaklaşık 30 dolara ihtiyacınız var.
Oyun iyi bir tahminde bulunmak için bekletiyor çok savaşa girerken bekleyensun çıkarken bekliyorsun rampa oyun dolu geliyor ya
Çok güzel bir uygulama artık kendi tipimide kullanmak istiyorum. Nasıl bir küçük ben köylü gibi giyinmişim. Ve kız karakter olarak tasarlamak istiyorum. Bunada seviniyorum
Hustle Castle: Rise of knights Hry na hrdinov ova
Şimdiye kadar oynadığım en zihin uyuşturan oyunlardan biri. Sıfır strateji. Mantıksız bir sürü sistem. Bolca istismar. Birkaç düğmeye basın ve 8+ saat sonra geri gelin ve tekrar yapın. Cehennem kadar sıkıcı. Sadece uzak dur.
Oyun her 5 dakikada bir çöküyor Her yeni etkinliği açtığımda çöküyor Her oynadığımda veya topladığımda. .etc birkaç dakika sonra çöküyor
Hustle Castle: Medieval games როლური თამაშები sttt
Hustle Castle: Замок и башни Ролевые gqq
bi yerden sonra nakit ihtiyaci oluyo:( oyun para isine dondugunden bi iki hafta sonra sıkıcı geliyor...
Dakka bir gol.bir yebi yüklenen oyun güncel olmaz da başlamak için bir güncelleme ister
Tekrar yorum yapmamalarını veremezler. Ben de mevcut yorumumu yeniden düzenleyip tekrar atıyorum. Arkadaşlar, bir oyun zevkimiz var, onu güncelleme ile birlikte aldınız. 1. Oyunu aşırı derecede kasıyor. 2. Zindandaki oyun düzeni çok zorlaştı. Eskiden yüzde yüz bitiyordum, şimdi yüzde 35 ı anca bitiyor. 3.Taht 9nsonrası oyun kendini tekrar etmeye başladı. Yükseltmeler uzun sürüyor, kişisel eğitimleri aynı şekilde. Arena'daki dürüst temizlik ürünleri. Rakiplerim benim 2 katım
Hustle Castle: Castillo Juegos de rol nob
oyun güzel ama yarışmalarda benim adamlarımın iki katı katım içinde güçde adamlar için bunu kendimde düzeltilen siniri bozuluyo
arena cok sacma askerlerim 20-20-20 lvl 60k'yim ama karsima gelen adamlar hep 80-100k arasi 😡 adaletsizlik gercekten 😡😡😡 ve bolumde gecilmiyor bi yerden sonra cunku item yok kasmak cok zor oyuna baslayali 1 hafta oldu birak ticareti almayi destansi item bile alamadim 😔
güzel ama bu bayrak nasıl değiştiriyoruz
Envanterimizde belirli istatistikleri aradığımız bir özelliği görmek için oluşturulur. Örneğin: Dodge yazarsınız ve üzerinde dodge olan tüm eşyaları alırsınız. Bu şekilde oyuncuların belirli öğeleri bulmasını kolaylaştırabileceğinizi düşünüyorum.
Oynadığım en berbat oyun
oyun güzel baya sarıyorla ilgili var
Oyunda kışlsyı 3 seviye yapmak istiyorum taht odasını yükseltiyorum şavaş kulübünde olması gereken lan bu nasıl oyun
çok güzel yapımcılarını tebrik ediyorum
Uygulama içi satın alımlar düşene düşene kadar bu puan yeterli
Eskiden eğlenceliydi. Yaklaşık 2 yıl oynadı. Geçtiğimiz birkaç hafta, kaynak tasarrufu gerektiren seviye atlamaya çalışıyorum. Metalin üretimi çok yavaştır. Giriş yapmadığım her gün, savaşta yenilirsem, sadece bir kez bile olsa, tüm gün boyunca üretilen metalin bir kısmını verir. Bundan bıktım. Sürekli oynamadığınız sürece artık denemenin bir anlamı yok. Kaldırıldı. Ondan başka. Harika grafikler, eğlenceli karakterler, diyaloglar çok komik.
Bu oldukça eğlenceli bir oyun. Ancak, ödemeden geçinmek istiyorsanız, bu zor. Premium üyeliğiniz olduğu için ilk dönem harikadır, bu bittiğinde biraz eziyet olur. Üretim seviyesi önemli ölçüde düşer, o zaman çok fazla ahşaba ihtiyacınız olur. Tüm mürettebatı yüksek güçlü efsanevi silahlara sahip aynı seviyedeki başka oyuncular gördüm, satın aldığımı varsayıyorum. Bu herifler benim üzerimde dolaşıyorlardı. Bu adamlar para kazanmak istediği için reklam izlemekten çekinmiyorum. 4 verdim ⭐
Bunu oynamadım ve oynamak da istemiyorum ama bunu bırakmak için derecelendirmek zorunda kaldım. Diğer oyunlardaki reklamlarınız, reklamı izledikten, mini oyunu oynadıktan veya sadece bekledikten sonra bile hiçbir zaman çıkış düğmesi sağlamaz. Uygulamamı kapatmam ve reklamınız her geldiğinde yeniden başlatmam gerekiyor ve bu birbiriyle alakasız iki oyunda oluyor. Lütfen düzeltin.
benim gibi gideceksin herşeyini bedava ve alma tak tak 😀
20 buraya geldim hala turnuvalarda en zayıf benim... Turnuvalarda neden hep en zayıf oyuncuyum?
Combat Air Force. Postreli jih Arkadne igre vvn