Post by grenamquocenthamb on Feb 18, 2022 6:10:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
משחק מדהים ומסובך 👍 זהו משחק ברית וטרטגיה, המשלב משחקי מגדל וסטייל ירי. גורם לך לחשוב ודוחף אותך לכרות בריתות. זה גמיש מספיק כדי שתוכל לשחק בחינם או לרכוש משאבים. הרבה משימות ותגמולים יומיומיים. ניתן לשפר את מגדל ההתנגדות של זומבים מכיוון שהמצביע אינו עוקב ישירות מתחת לאצבעך. המשחק הזה מזכיר לי באופן רופף שבטים מטורפים. יש עוד כל כך הרבה במשחק הזה. המשחק הזה מקבל תוסף, אזהרה. לחיים
החשבון הראשי שלי לא היה קשור. למרות השימוש באפשרות השחזור ושליחת דואר אלקטרוני למפתח, החשבון אינו נגיש. שיחקתי במשחק הזה יותר מ-3 שנים והשקעתי הרבה במזומן ובזמן. שירות לקוחות גרוע אין תגובות למרות 2 x מיילים תוך 24 שעות. לוצ'יל עולם 33.
מפתחים לא יודעים את המשחק שלהם, מה שנותן לשחקנים את התיאור השגוי. זה לא משחק לשחקן יחיד, זה אותו משחק בסגנון MMO אסטרטגי שמנסה לחלוב אותך עבור הכסף שהרווחת קשה. התרחק מהמשחק הזה, הוא עשוי בצורה גרועה והוא רק מנסה לשאוב אותך לתוך ספירלת הוצאות.
זה בסדר. מהר מאוד הופך למשחק שבו אתה לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אתה משלם סכומי כסף אדירים. שזה חלק גדול מהכוכבים הנמוכים.
המשחק משתמש בהרבה נתונים סלולריים ותמשיך לטעון לחינם... בבקשה תקן את זה
לא עובד
תודה על התגובה. אני אשאיר כוכב מלא אם הבעיה הזו תיפתר.
Прикольно מגניב
משחק מהנה, אבל אין מערכת תמיכה או עזרה. אל תשקיעו כסף במשחק הזה מכיוון שתצפו לתגובה מדלפק העזרה כאשר מתעוררים משחק או רמאות. זה אף פעם לא קורה. אני יחד עם אינספור אחרים יוצר קשר עם מפתח עם בעיות שעולות כדי לא לקבל מענה. בארבע הפעמים האחרונות ניסיתי ליצור קשר עם המפתח עם בעיות. אין תגובה. לא תגובה איטית אבל ממש בלי תגובה. זה הפך לבדיחה עם שחקנים שזה כל כך גרוע. שחק בחינם אבל אל תזרים כסף למערכת מקולקלת
כרגע lvl 30 עם אחת מ-10 הבריתות המובילות בעולם המשחק. אין ספק שזה משחק מהנה! שיניתי את הביקורת הראשונית שלי מ-5 ל-2 כוכבים בגלל הצורך המתמיד לבזבז כסף והיעדר רציני של כל חזרה אחרי הוצאות כל כך הרבה! כל חבילה זמינה לקנייה אמורה לתת לך הרבה יותר! במיוחד כשמדובר בשברי קצינים וחומרים לייצור ציוד. ללא קצינים 5 כוכבים וציוד ורוד או כתום ההתקפות שלך חסרות תועלת אפילו עם 40+ תוקפים למטרה אחת.
הגון עד כה שיחק שבוע. שומר אותי מעודכן לגבי הודעות, הגרפיקה הגונה ועדיין לא פיגרה או נתקעה
משחק טוב, פלטפורמה דומה להרבה משחקים אחרים ולכן ניתן לאסוף אותו בקלות
אני משחק במשחק הזה כבר חודשיים. וגילה ככל שאתה הולך לרמה גבוהה יותר, כך אתה צריך יותר משאבים כדי להגיע לרמה הבאה. זה איטי ומייסר בעיני. אני גם מבין שזו דרך לדחוף מישהו לרכוש חבילות. אתה לא בעסק הזה כדי להפסיד כסף. אני מבין את זה. אבל זה יהיה נחמד אם היה אולי אירוע או אתגר שמתבצעים בו העלאת דברים מסוימים בעיר שלך היא הפרס. רק הצעה. צריך להמשיך לשחק יותר אנשים. תודה.
הָגוּן. יכול לעשות עם כמה שיפורים כמו פריסת מפה טובה יותר, הגדלת תגמולי F2P וכו '.
אנחנו במלחמה בטל והמשחק מפגר משהו רע בבקשה תקן בהקדם האפשרי
הרבה דברים להעסיק אותך. בדיוק כמו רוב המשחקים שדורשים זמן כדי לפתוח תכונות חדשות, המשחק הזה נותן שפע של שדרוגים והאצות חינמיות כדי להמשיך את הדברים בלי צורך לזרוק המון כסף עבור כל מי שסבלני ומוכן לעשות את האתגרים. מדי פעם אני צריך להפעיל מחדש את האפליקציה כשהלחצנים לא נטענים אבל זו בעיה די מינורית בסך הכל עריכה: אני משחק בערך חודשיים ואני מתחיל להתעצבן מהאתגרים שדורשים רכישת זהב
תודה לך על דרך נוספת לשחק ולקבל תגמולים שאני יכול להשתמש בו במהלך משחק רגיל. המהדורה החינמית החדשה ביותר למשחק, Tower Defense, היא לא רק קלה להפעלה, היא אינה מפריעה לסטטיסטיקות המשחק הרגילות, למרות שהיא משתמשת במספר מהסטטיסטיקות הקיימות שלי כדי לשדרג פריטים שניתן לשחק במשחק המיני עצמו. יש כמה דברים שרציתי לברר. 1. למה מצב רגיל קשה יותר מקשה. מצב? 2 . האם אתה מתכוון להוסיף את האפשרות לשים חיילים בפועל על הכביש במהלך הקרב?
משחק נהדר בהחלט אם אתה רוצה באמת ליהנות ממשחק מקוון מעולה אתה חייב לנסות AOZ ברגע שאתה מתחיל אתה לא יכול להפסיק לשחק בו זה מפתה אותך לתוכו ואתה יודע שאין מוצא התחלת אותו עכשיו זה הזמן שלך לשבת להירגע וליהנות מהשם - IdoIR
עד כה אני מאוד נהנה מהמשחק... אכתוב סקירה שנייה לאחר ששיחקתי יותר מיומיים.
לא מה שציפיתי בהתחלה מהמשחק הזה, אבל הוא שאב אותי מיד. משחק קל, אבל מתוח. עדיין לא חקרתי את זה לעומק, אם כי אני בטוח, בהתחשב במה שראיתי כבר, Age of Z הולך להיות פיצוץ (ללא משחק מילים)!
הייתי מאוד מודע למשחק הזה, החלק הנייד, אפשרויות ה-P2W, וכן הזומבים כיריב. עברו כמה שעות, ואני שמח לומר... שום דבר מזה לא משנה!! יש כאן משחק הגנת מגדל חזק. עמוק או סביר, שדרג וחקר. עם המון המון אפשרויות. חיילים, טנקים, מבנים, משאבים, קצינים... לעזאזל הכל ניתן לשדרוג. (מה שעשוי להתברר כ"בורדין" יותר מ"ברכה") אבל את זה נותר לראות, ככל שהמשחק מתקדם. FR זה חובה!
Age of Z Origins:Tower Defense ስልት vce
אני משחק בזה כבר כמה שנים, יש לו מערכת לחימה טובה ואירועים מעניינים. חבל שלפיתוח המשחק אין שירות לקוחות ומאפשר מכירה המונית של משאבים וערים בכל מדינה. עבור אותם מעטים מאיתנו שרוצים לשחק את המשחק כפי שהוא תוכנן, אנחנו נשארים מאחור. שילמתי משמעותית במשחק הזה לאורך השנתיים ועכשיו אני מאבד עניין בגלל הבעיות האלה.
די כיף אם מורכב
אוהב את המשחק... קל לשימוש.. שונא את הדרך שבה שחקנים יכולים להחזיק המון חשבונות חלופיים שהם מכנים חוות כדי לתת להם יתרונות לא הוגנים כמו משאבים. המשחק תוכנן בבירור לתגמל רמות גבוהות יותר עם המון תגמולים. אבל כששחקן אחד מתדלק 20 פלוס חוות לעומת שחקן מסורתי או בידור חדש... אף אחד לא יהיה מעוניין לשחק לטווח ארוך.
המשחק הזה הפתיע אותי! אחותי סיפרה לי על זה והיו לי אותן ציפיות שנכנסו כמו לכל משחק RTS אחר. בנאדם נזרקתי, יש הרבה דברים לעשות ויש היבטים טריים שפזורים בכל מקום. פשוט תנסה ותראה בעצמך! אה וזה לא חמדן......עדיין. אני מקווה שהקטע של "עדיין" הוא שאני פרינואיד.
יש הרבה משחקים כאלה בשוק אנדרואיד. המשאב הבסיסי של בניית עיר סוג המשחק. עם זאת, זה הוא אחד הטובים שבהם. יש לי הכל לרמה 10 עכשיו אה, ולא פגעתי בקיר הזה שבו זה מרגיש כאילו אתה לא יכול לעשות שום דבר בלי להוציא כסף. יש תחושה מתמדת של התקדמות, וזה נחמד. גם הקמת בריתות מאפס היא גם תוספת נחמדה
בפרסומת הוא הוצג כמשחק הגנת מגדל, לא מחפש סוג אחר של משחק Clash of Kings.
משחק מעולה, משחק כבר שנים. הבעיה היחידה היא להפוך את העיר שלך לחזקה יותר, אתה צריך להוציא כסף. יש להגדיל אריחי משאבים עבור מינרלים ופלדה מכיוון שלוקח חודשים לאסוף לשדרוגי העיר. יש אירועי משחק נהדרים שבהם אתה משחק עם חברי צוות אחרים מהברית שלך. Void לוקח אותך לעולמות אחרים כדי להילחם בערים שלהם. שילדים הם חובה שוב יש צורך בכסף. אתה יכול לאסוף זהב אבל אתה נגד כל המפה לפעמים זה לא יכול להיעשות תוך שבועיים. בסך הכל A++
כיף בהתחלה. אבל אתה מגלה מהר שיש הרבה אנשים שיכולים לרמות או שיש באג רציני מאוד. הדיפו אינו מגן על המשאבים שלך כלל. למרות שכשאני תוקף אנשים נראה שזה עובד כמתוכנן, מה שמוביל לתיאוריה שהם פריצה. התוצאה הסופית היא שהמשחק הופך לבלתי ניתן לשחק. תבחין ש-60% או יותר מהערים נטושים. זו כנראה אחת הסיבות העיקריות.
משחק די מרגש.. שווה!
עדיין מנסים להחזיר את החשבון שלי הם הצליחו לקחת את התשלומים שלי בסדר גמור אבל איפה שירות הלקוחות? לא היה לטעון את המשחק וכשזה עשה, זה היה שוב המדריך לשחקן החדש.
שחקן אחד יכול להוציא מעל 20 שחקנים בו זמנית. יש אפס מאזן משחק. כל עדכון יתאים רק ל-1-2 השחקנים המובילים בשרת. המשחק הזה הוא המשחק הכי לא מאוזן שראיתי אי פעם. בשרת שלי יש רק 150 שחקנים פעילים, רובם מוכרי משאבים. אלא אם כן אתה רוצה להוציא לפחות 200 $ בשבוע, לעולם לא תהיה תחרותי.
Age of Z Origins:Tower Defense Стратегії gciu
Age of Z Origins:Tower Defense Diskarte pxqr
אני אובססיבי עם המשחק הזה! יש די הרבה אינסוף דברים מהנים לעשות. להרוג זומבים, לתקוף ערים, לשדוד משאבים, קרבות ברית, שדרוגי בנייה, שדרוגי קצינים וכו'. פיתחתי חברויות עם חברי הברית שלי ולעולם לא אפסיק לשחק במשחק הזה! הגרפיקה נהדרת, יש אירועים חדשים כל הזמן, וזה משחק מאוד מאתגר. אני כל כך נרגש לראות מה עוד המפתחים מוסיפים למשחק! הורד את המשחק הזה עכשיו!
אני אוהב את המשחק הזה. זה בדיוק כמו מלחמה וסדר. הלוואי שיכולתי להעביר את הנתונים הסטטיסטיים של הטירה שלי למשחק הזה במקום זאת. אם כי יש להחיל חלק מהעדכונים ממלחמה וסדר על המשחק הזה. כגון, האפשרות לבחור את החיילים השונים שלך, כלומר דרגה, כוח, עומס וכו'. חומר לציוד, כמו המחשב, אמור להיות מסוגל להיווצר בעיר. עדיין משחק מדהים לשחק!
משחק מהנה, שלם כדי לנצח, זהו משחק חקלאות משאבים, השחקנים המובילים עשויים להיות בעלי יותר מתריסר חשבונות ולחזק אותם. זה אמור להיות משחק מלחמה אבל אתה יוצא למלחמה ומאבד את כוח הקרב מהר, לאט כדי להחזיר אותו בחזרה. לעולם אין לך מספיק משאבים לבנות חיילים ולשדרג אלא אם כן אתה מוציא הרבה כסף. זה הופך את זה למאתגר ומי שרוצה לשחק משחק פשוט מדי, אלה משעממים. אני נותן 4 כוכבים כי זה משתלם לנצח חוץ מזה שזה משחק נהדר!
אל תבזבז את זמנך. ההגדרות שלי הן לקבל התראות בזמן התקפה ולעולם לא לקבל אותן עד לאחר ההתקפה. כשאני מתלונן הם אומרים אין הודעות אם המשחק פועל...BS!! זה לא קשור בעיקר להרג זומבים. מפתחים שיקרו על תיאור המשחק! הם מקדמים מלחמת שחקן נגד שחקן כדי להרוס את כל מה שאתה מנסה לבנות. הדרך היחידה להגן על urslf היא להוציא $$ כדי לקנות פריטים. תגובות חותכי עוגיות רק מראות עד כמה למפתחים לא אכפת ממה ששחקנים רוצים.
המשחק היה טוב. היו לי מלחמות, חברים. אבל זה הולך ומחמיר, כדאי לתקן את אלה: 1. להפסיק לצנזר מילים באנגלית. כמעט בלתי אפשרי לתקשר כי המתרגם לא יכול לתרגם ****. 2. תקלה בתוכנית Doomdays: כבר חקר את החורבות, הרג את המפלצת lv. 1, או השתמשו בגיוס רגיל/עילית... אבל כשזה הגיע לפרק חדש, עדיין הייתי צריך לעשות אותם שוב. 3. תקלת הכוח החדש: לפעמים, אין אירוע הכוח החדש כאשר מעבירים ערים ממדינות אחרות. אני לא יודע למה?
היי. אני משחק במשחק הזה כבר 7 חודשים. זה משחק מאוד אטרקטיבי. אבל יש רק בעיה אחת. לאנשים כמוני מאיראן ובשל הסנקציות הבנקאיות של המדינה שלי, לא ניתן לקנות חבילות התקדמות. ההתקדמות במשחק איטית. הלוואי שלהוגה היו שחקנים כמוני.אני חושב שעדיף גמל לתת לי יותר מתנות😜😁😁😜
משחק הונאה. הם מפרסמים משהו אבל אתה מקבל את אותו משחק אסטרטגיית mmo שמנסה להשיג את הכסף שלך.
די כיף למשחק מלחמה במגדל rts
חשבתי שהמשחק הזה הולך להיות ממש משעמם אבל ככל שיצא לי לשחק בו יותר גיליתי על כל הדברים המהנים שאתה יכול לעשות כמו אירועים, פרסים, הרג זומבים וערים. הצ'אטים של האומה מסבירי פנים והבריתות ידידותיות כלפי שחקנים חדשים וישנים. דבר אחד שהייתי אומר שאני לא אוהב במשחק הוא שמתרגם השפה עדיין לא מעולה אז אני משתמש לעתים קרובות ב-Google translate. האם תוכל גם להציע הצעות נוספות לשחקנים שלא משתמשים בכסף !!(עולם: 252 שם: Mel.xoxo)
Drawmaster অ্যাকশন mtmb
משחק טוב וכייפי אבל כל פעם נתקע בטעינה גם שמחקים ומתקינים שוב יש באג באפליקציה חבל כי המשחק טוב מאוד אל תורידו , אתם תתבאסו שכל פעם הוא נתקע