Post by ubpenitagar on Feb 5, 2022 18:13:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezeně vše ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Aktualizovaná recenze. Tato hra bývala zábavná, dokud vás nezačali nutit k nákupu diamantů, abyste si vylepšili kamna, přísady atd. Ty by měly stát pouze měnu, kterou získáte ve hře. To je tak chamtivé a stinné. Strávil jsem pěkné malé množství změn, abych se dostal tam, kde jsem sám. Místo toho, aby dali více, více si vzali. Teď odinstaluji a už se nevrátím!!!! Hry by neměly být drahé ani stresující. Mají být zábavné.
Tato aplikace je úžasná! Je úžasná na dlouhé cesty a zabaví mě, když se nudím a nemám nic jiného k dispozici, někdy ji dokonce hraji, když jsou k dispozici jiné věci! Ignorujte špatné komentáře, tato hra je úžasná! Já doporučuji.
Neustálé aktualizace zabírají spoustu paměti, přeplněné rozhraní se spoustou vyskakovacích oken ve hře a drahé hraní her. Hra je vlastně docela dobrá, pokud máte rádi tento styl. Zabírá to však hodně paměti. Po otevření se neustále objevují věci. A nemusí být 3 události každý den. Ke hře jsou vyžadovány obě měny ve hře a rubíny se těžko šetří. Bylo to skvělé, ale mnoho aktualizací této hře ublížilo.
TAto hra je super jà jsem sňì spokojenà doporučuju
Zábavné, napínavé, doporučuji.
Díky za pomoc, udělal jsem to, co jste řekl, a fungovalo to, takže jsem se rozhodl dát 5 hvězdiček, teď tu hru miluji, je to jedna z mých oblíbených, také opravdu miluji nové věci, které můžete dělat po aktualizaci
je to super ale akorát ta wifi
Tuhle hru naprosto miluji. Je to těžký příběh založený na mnoha výzvách. Dal bych této hře vyšší hodnocení, kdyby to nebylo tak zřejmé, že jde o peníze. Nejsem v této hře příliš daleko, ale už mi to připadá jako odměna za výhru.
Vzal jsem si 1 hvězdu zpět Jen proto, že úrovně byly čím dál těžší, idc kolik rubínů kupuji...a kupuji hodně pro sebe a svůj tým...
Nespokojen s podporou Hra se mi zhroutila, přišel jsem o boostery, které jsem zaplatil, reagují o 2 dny později články a ukončili konverzaci. Žádná pomoc.
Cooking Diary® Gioca e Cucina Simulazione yyd
Skvělý způsob, jak poznat nové lidi a zahrát si hru, u které se rozbijete. Nemusel jsem nic kupovat. Udělala jsem to jen jednou, protože jsem chtěla outfit lol!
Tato hra je zábavná, ale občas vyžaduje nákupy v aplikaci. Viděl jsem reakci vývojáře na tuto stížnost a je to směšná obrana. Absolutně vyžaduje nákupy, abyste získali to, co potřebujete k postupu, pokud nechcete čekat několik dní na odměny za události, abyste získali dostatek drahokamů. Chci hrát, ale právě teď jsem uvízl na úrovni, že neexistuje způsob, jak ji projít bez velkých vylepšení nebo vylepšení, které by mě stály peníze.
Cooking Diary® Restaurant Game Mô phỏng dogg
Rád hraji kuchařský deník, ale mám problém s hrou. Za prvé, když jsem dnes hru otevřel, můj postup byl pryč, hra byla resetována. Zadruhé, den předtím se food truck a cesta slávy vůbec neukázaly. A také když se lidé připojí nebo jsou pozváni do cechu, zmizí, jakmile se připojí, jsem si docela jistý, že jde o systémovou závadu!
Super hra!
Hra po chvíli přestane bavit. Nemohou hrát tolik, protože hru udělali těžší, protože chtějí, aby lidé utráceli peníze! Dlouho jsem nic nekoupil a tak to zůstane!
Prima hra jen ty diamanty je stále složitější bez zaplacení
Bohužel jsem musel změnit svou recenzi... Jsem velmi zklamán tím, jak je řešena technická podpora. Namísto pouhého čtení nejčastějších otázek a zkoušení těchto řešení si to nyní musíte projít, a když řeknete, že si s někým potřebujete promluvit, dostanete sadu algoritmů se stejnými otázkami, které jste již četli. Pak musíte znovu čekat, až vám někdo položí stejné otázky, a čekat znovu. Už nejsou žádné omluvy. Jsem velmi zklamaný!
Cooking Diary® Gioca e Cucina Simulazione yyd
Když hru spustíte, vytvoříte si svou vlastní osobu a také pojmenujete svou vlastní osobu. A je to podobné jako u DoorDash. Jen trochu jinak. Miluji to. Každý dostane tuto hru. Zahrnuji jedno malé doporučení, které lze do hry přidat, je toto. Můžete mít prosím minihry, které vám dají červené drahokamy?
Super hra moc mě baví každá aktualizace je skvělá za mě má hra velký palec nahoru
Získejte 15minutový booster, ale projdete 13 minutami reklam a koupíte toto zkontrolovat toto vyskakovací okno zde vyskakovací okno zdarma booster promarněný Jaký to má smysl, když ho nemůžu použít
Mini Market - Сooking Game Симулације kqfv
Miluji tuhle hru. Hraji to roky a stále přidávají nové inovace! Můj jediný problém je, že s každou aktualizací zabere její spuštění GB místa.
Návyková hra... Jediný problém, který mám, jsou všechna vyskakovací okna ve hře, která se mě snaží přimět ke koupi drahokamů. A po nákupu drahokamů se zdá, že hraní je obtížnější.
Moc dobrá hra určitě doporučuji
Hraji tuto hru už rok a stydím se přiznat, že jsem skutečně zaplatil peníze za nákupy her. Šance vyhrát rubíny jsou tak minimální, že je nemožné postoupit. Zákaznický servis, když máte problém s nákupem, je hrozný! I když máte snímky obrazovky, NEUznají chybu. NEPLATÍTE jim $$ dobré recenze, které mají, jsou pravděpodobně falešné. Toto je ŠPATNÁ SPOLEČNOST!!!!
Podle mých zkušeností s hrou jsou některé úrovně těžší než předchozí, což je v pořádku, že mají být. Někdy mám však pocit, jako bych nikdy neprošel úrovní bez placení. Nic jsem neplatil a právě jsem se dostal do pizzerie, lol. Skvělý zápas skrz naskrz. Jak mám postupovat při práci na hře? Děláte pro to umění a podobně?
Miluji tuto hru, ale hodnotím ji nízko. Uvízl jsem na stejné úrovni, protože hra neustále zamrzá, když jsem porazil úroveň. Vycouval jsem ze systému, protože to zamrzlo a zase uvízlo na té úrovni.
Jeden panáček jak jim dávám jídlo tak třeba chce párek v rohlíku já mu to uvařím ale párek v rohlíku mu nedá dát a jde z restaurace.Ta hra mě sere ale jinak mě baví jen mě trochu to vadí že mu to nejde.
Toto je velmi zábavná hra! Bohužel vývojáři provedli některé změny, které prospívají jim a ne hráčům. Většina z toho se týká diamantů. Oblečení, které dříve stálo modré dolary, nyní vyžaduje diamanty. Můžete sledovat videa, abyste urychlili doručení, ale nyní to stojí diamanty. Položky pro domácí mazlíčky, které stály modré dolary, také zdražily. Toto je hra, kterou hraji pravidelně každý den, ale protože diamanty je nyní těžké sehnat a potřebovat je na více věcí, pravděpodobně už hrát nebudu.
Zase po poslední velké aktualizaci se hra seká, padá, když už se uračí vůbec spustit 😏 pomalu mě přestává bavit.
Chytlavá hra. Hledám nejlepší do týmu českého týmu 😉
Kdysi jsem si tuto hru užíval a díval jsem se za dravé drahokamy. Prakticky vás to nutí nakupovat, abyste postoupili za určité body, ale líbilo se mi to, takže to bylo v pořádku. Nyní, s nekontrolovatelnými nepříjemnými a nestydatě klamavými reklamami, které musím neustále vidět, dostává automaticky jednu hvězdičku. Bojuje vaše hra natolik, že jen sexuální témata a hrubý humor mají nyní šanci přivést lidi?
Tuto hru jsem hrál roky a miloval jsem ji až do loňského roku. Aktualizace byly zpočátku v pořádku, ale poté předělaly celou hru. Grafika byla lepší, ale hra byla čím dál směšnější. Restaurace, které jsem zvládl, už jsem nedokázal dokončit. Navíc vývojáři přidali šílené úrovně, jako by úrovně (kolem 12. města) nebyly dost těžké. Je smutné, že chamtivost vysála ze hry všechnu zábavu. Byla to úžasná hra, už ne. Odinstaloval jsem hru.
Cooking Diary® Restaurant Game სიმულაცია rfb
Hra je zpočátku zábavná; ale pak jste bombardováni reklamami a možnostmi balíčků. Jsem zběhlý ve hře, ale zjistil jsem, že nejsem schopen porazit úrovně bez boosterů, které lze koupit pouze za rubíny, které se sporathingyy vydělávají nebo se musí kupovat. Chcete-li upgradovat svou restauraci, musíte také utratit rubíny. Chápu, že hra vyžaduje finance, ale když porušuje herní práva, vysává z ní zábavu. Odinstaloval jsem hru.
Hra je strašně dobrá dávám 5 hvězdiček.
Hra je výborná, hledal jsem hru, kde nemusím platit za to, abych si mohl vylepšit restauraci, krystaly se celkem rychle získávají, ale jsem na zacatku hry, teprve jsem dokoncil burger restauraci tak doufám, že mě hra nezklame dále
Momentálně frustrovaný hrou. Hra mi nenačte videa, abych je mohl sledovat, abych vydělal drahokamy nebo boostery
Velmi zábavné. Hraji už více než rok a myslím, že dodávka by měla přijet za méně než 8 hodin. Ne každý má peníze na to, aby kupoval zlaté lístky. Miluji to! Jen nejsem bohatý, abych pořád kupoval, smutné.
Hra je úžasná..ale za své peníze dostáváte méně a méně rubínů..bude lepší vyhrát více rubínů pro každodenní hraní nebo jiné možnosti
NEJLEPŠÍ HRA!!! Toto je první hra, kterou jsem hrál, kde můžete skutečně dostávat mince a hvězdy za překonání úrovní a za malá dobrodružství. Vždy existuje způsob, jak získat odměnu. Avataři mají na výběr střih oblečení. Opravdu mě baví vařit různá jídla.
Cooking Diary® Restaurant Game სიმულაცია rfb
Hry jsou docela fajn, ale jakmile se dostanete přes první restauraci, ceny všeho se zvednou dost vysoko. A místo mincí tu samozřejmě přicházejí "bankovky" alias skutečné peníze, které za to nestojí. Zejména za částku, kterou požadují za jednoduché upgrady. Rozuměl bych pro kvalitnější věci, ale není tomu tak. Jít na dlouhou cestu a používat mince je lepší cesta, zvláště pokud procházíte úrovněmi jako já.
Nainstaloval jsem hru, protože mi byla tolikrát inzerována. První úroveň je tak zábavná a připomíná mi hry, které jsem hrával, když jsem byl malý. Ale jak jsem pokračoval, poptávka po dalších a dalších drahokamech byla tak neustálá, že jsem ani nemohl vylepšit své vybavení ve 2. obchodě, který jsem odemkl. Bez modernizovaného vybavení nemohu přijímat objednávky. Jen opravdu frustrující. Bylo mi řečeno, abych upgradoval to a to, ale nemám na to žádné drahokamy. Velký potenciál, ale velmi chamtivý a uchopitelný za peníze.
Cooking Diary® Restaurant Game ማስመሰል gifm
Chybí mi tam čeština.
Tahle hra se mi docela líbí! Hraju to častěji, než bych si chtěl přiznat. Je neuvěřitelně dobře promyšlený a běží téměř dokonale. Můj jediný problém jsou rubíny. Utrácejí se neuvěřitelně rychle a je extrémně těžké na ně narazit, což často činí hru obtížnější, než by měla být. Utratil jsem peníze za rubíny, ale ve dnech, kdy nechci utrácet peníze, je pro mě těžké postupovat. Přál bych si, aby rubíny byly o něco jednodušší. Jinak je to skvělá hra! 4/5 hvězdiček!
70 MB aktualizace? při další podobně odinstalujte.
Užij si hru. Líbí se mi více než jedna herní možnost (food truck, kuchař, bonusové hry). Velmi návykové. Také se mi líbilo zapojit se do týmu. Aktualizace 2. 9. 2021 Některé (mnoho) vašich reklam ztěžují návrat na herní obrazovku.