Post by ubpenitagar on Feb 5, 2022 18:07:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Liikumisjuhtimine on alati olnud ja jääb alati nõmedaks. Lõpetage nendest tervete mängude rajamine.
Varem oli üks kõigi aegade parimaid mobiilimänge. Nüüd ei saa te isegi kaks korda mängida, ilma et peaksite lisamisega pihta saama. Jube. Täiesti rikutud.
Lae alla: ios (2,99 dollarit) ... Doodle Jump on lõputu vertikaalne hüppaja. ... lõpututele jooksumängudele tundub Doodle Jump vähem meeletu ja kaootiline.
See on alati suurepärane lihtsa mobiilimängu jaoks
Ma ei saanud mängust aru ja see pole selline, nagu see algselt oli
Jumal lisab, et see on lastemäng ja ma teesklesin, et olen 4-aastane ja sa ründad sind endiselt reklaamidega
Kolm lisamist pärast iga surma. Mängimatu.
Mulle meeldib vigurlogohüpe, kuid ausalt öeldes on arkaadmäng palju parem
Hea mäng. see hea mäng
Doodle Jump Arkádové qgtb
See oli tegelikult suurepärane mäng, kuid meeletu hulk reklaami võtab nalja.
Ma mängin seda mängu palju, kui mul on lihtsalt igav ja eriti ninja samurai režiimis on palju asju teha. Kindlasti soovitan!!!
Ma arvan, et see on suurepärane mäng! Oleks tore teha veel mõned saavutused, lisada edenemisriba saavutuste kohta, mida ühes mängus ei saavutata ja millel oleks selle täpsem kirjeldus. Muidu on see mäng fantastiline, olen 8. eluaastast peale konks olnud.
Pole enam sama, ma mäletan, et neid oli rohkem. Nii palju reklaame!!! sama ka 2. mänguga, sest reklaame pole mängimise asemel lõbus vaadata, kuna te ei saa isegi preemiaid.
Mulle meeldib see hüppav tegelane 🥑
OMG KALUTUSSEADMED HEKIST
Liiga palju reklaame. Kõiges peaks olema mõõdukuse ja proportsiooni tunne.
Doodle Jump እንቅስቃሴ ያለባቸው pzfw
tere kõigile, kes on pidanud seda edaspidi tegema ja loodetavasti jõuavad tagasi samasse aega, kus seda ei leia palju mõtteviisid teie, kes jagate seoseid ideid ja ettepanekuid, kui kauaks sama päeva paigaldus on teiega valmis ja teie meeskond teeb päeva enne lõppu tehtud tööd. Olen töötanud uue sprindi tassi teeõhtuga, sest mu poeg tõmbab teda veidi rohkem teie ettevõttega tööle liitumise võimalusest ilma
Liiga palju reklaame!
Pole paha. Hakkas igav
Mul on see mäng olnud paljudes aastates erinevates seadmetes ja see ei ole kunagi lakanud olema suurepärane ajamurdja! Lõbus mängida, kuid samas lihtne. Suurepärane töö, Lima Sky!
päris hea, siiski korduv.
Doodle Jump Arcade veqg
omg ma mäletan seda mängu kui mängisin ja olin umbes 7aastane 😂😂😂 see oli nii best game nh
Parem kui kasvada
Minu jaoks on see hea mäng, kuid see ei tekita minus põnevust.
Ma armastan seda mängu, see on parim ja sõltuvust tekitav see on ka aja tapja, kuid üks asi uue turniiri puhul on see, et võite võita ainult auhinna, kui teie esimene 2. või kolmas on tõesti raske saada, nii et võib-olla järgmise värskenduse saate vähemalt võida nagu 50 münti või midagi sellist
Väga väga hea mäng!! Mulle meeldib see mäng väga. Mulle meeldib tegelane. Panin sellele nimeks "Booby". Väga armas nimi. Mulle meeldivad ka teemad. Eriti kosmoseteema, seal on juhuslikud planeedid. Juhtnupud, mänguviis, graafika on kõik head. Jah, see on nii sõltuvust tekitav.
Hämmastav ja lõbus mäng, kuid seal on palju lisandeid
Fännaja 2 : Doodle Jump.See on üks mäng ,kus sa pead „doodeldama“ ja võimalikult suure skoori saama.Minul on juba 61 859 punkti. Praktikant :
Väga hea, aga kulutused aga kostüümid ja asjad on natuke liiga suured. Peale selle, suurepärane!
Tekkis probleem, kus te ei saa oma Doodle'i juhtida ja hüppate lihtsalt ekraani paremale küljele, palun parandage see
Väga väga lahe mäng ja ajviide soovitan teile ka
See on väga hea mäng
Andsin sellele rakendusele 2 tärni, sest alguses arvasin, et mõne aja pärast läks see natuke igavaks ja arvasin ka, et see on paljude reklaamideni jõudnud!!!!
mänguviga, telefoni kallutades ei saa liikuda vasakule ega paremale.
Lasin täna oma 10-aastasel pojal seda mängida ja juhtusin vaatama üle õla. Ta vaatas ainult 18-aastastele täiskasvanutele mõeldud mängu reklaami. Mängus reklaamiti nappi riietatud multikanaisi. Ütlematagi selge, et ma kustutan Doodle hüppe.
Doodle Jump Arkada ytp
Suurepärane lihtne mäng. Naudin seda väga, kuid sellele on raske kõrgemat hinnangut anda, kui see mängu keskel pidevalt tõmbleb ja suletakse ilma põhjuseta. Loodetavasti saab viga või tõrge parandatud.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkády bqtc
Verri guud _
Meie lugejad kasutavad oma iPhone esimesel põlvkondade tea oma silmaga umbes täht App Store - Doodle Jump. See lihtne primitiivne gameplay, ja isegi mitte
Mängisin seda mängu 8-aastaselt ja mulle meeldib see. Soovitan seda mängu kuni surmani.
Mulle meeldis, kuid reklaamid panid mind selle kustutama. Mul pole midagi selle vastu, et maksan mängu või versiooniuuenduste/skinkide eest. Kuid reklaamidega pommitamine pole lihtsalt seda väärt. Häbi.
Algul on hea,aga lõpus läheb igavaks
reklaamid reklaamid reklaamid
Hankige Doodle Jump – Microsoft Store, et-EE
ei lase mul rakendust avada
See on suurepärane mäng, mida mängida, kui teil on igav või kui teil pole soovi televiisorit või youtube'i vaadata.
vau! Suurepärane mäng Aga doodle hüppemänguasjad on... otsas ma tahan meeleheitlikult neid osta... Palun mainige, millal varud täienevad. Siis ostan plüüsist popperi ja lauamängu!
Tere, ma olen 100-aastane, miks siis maksimaalne vanusenumber on 99? Aitäh.
see on hea, kui soovite mängida telefonis või ipadis, kuid kui proovite arvutis, siis see lihtsalt ei reageeri üldse, nii et minu arvuti kasutamisel oli see hinnang 2 tärni, kuna see töötab telefonides, arvutites mitte