Post by ubpenitagar on Feb 5, 2022 17:43:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежені всі ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Турніри за Clash Royale можуть похвалитися призовим фондом в $ 1 млн, а за Arena of Valor проводяться офіційні ... Доступно: Android, iOS
На samsung galaxy s8 екран не повністю заповнений під час бою. БУДЬ ЛАСКА ВИРІГУТИ. Крім того, ви все одно отримуєте золото занадто повільно, якщо ви хочете оновити 1 карту, це може зайняти до тижня шліфування.
Було весело. Потрібне покарання за вихід із матчів навіть у 2 проти 2. Немає тимчасової заборони, це просто, зробіть це бан на монети та скриньки. Потрібен ігровий чат, який допоможе вам і випадковому товаришу по команді зрозуміти один одного для кращих ходів, а також, можливо, нового члена клану або друга. Не потрібно говорити лише кілька слів на вибір. Або індивідуальний набір, який є дружнім або щось idk, подрібнення в порядку, але додайте більше монетних базових подій, що набагато краще для королівських веж вищого рівня. Або створіть божевільну нову гру.
Це хуйея як і розробочики зафбали повіксіти багі я своєму супернику сламав башню а він авекашив і сломалася башня мені внас була ніч і писатися, що я пройбав і - 25 кубків
Гра за принципом донать Або пахай баланс 0 але задумана прикольна я вже 2 роки граю і моя думка 3 зірок
Enter the Arena! From the creators of Clash of Clans comes a real-time multiplayer game starring the Royales, your favorite Clash characters and much,
Як написати розроботчикам??
якісності
У цій грі зараз гарячий безлад, особливо останнім часом через рішення додати новий рівень королівської вежі. Протягом багатьох років між мета-колодами, оперативними картами та рішеннями щодо готівкових магазинів ця гра офіційно виглядає як p2w. Досі грають і продовжують, але швидко втрачаю інтерес, коли бачу гравців 11 рівня з колодами 14 рівня, особливо в рейтингу.
Показати чемпіонів і 14-й рівень – це шлях, але гра потребує термінових змін балансу, балон домінує на арені вже кілька місяців, люди грають лише в колоду велосипедів, а дорога колода відстає, оскільки карти, які вони використовують, потребують баффів. щоб змагатися з дешевими, наприклад, як 7 еліксирів Pekka потрібно 3 удари, щоб вбити 3 еліксирів лицаря, який завдає хороших пошкоджень і б'є дуже швидко, або як повітряна куля завдає 1k+ пошкоджень через 0,0001 секунди після того, як вона потрапляє на вежу
Де оновлення
Вже 5 днів моя гра містить помилки, і команда підтримки абсолютно марна. Мій ідентифікатор 10-771165 (Мій магазин сірий і не дозволяє мені щось купувати, там написано "зачекайте, трансакція очікує". Будь ласка, виправте!! 1 зірка, доки це не буде виправлено.
Black Friday has arrived to Clash Royale! Enjoy 24 hours of epic offers, with a new offer every 2 hours! A special Black Friday Challenge also awaits.
Кс
Clash Royale ስልት zam
Тільки почав, поки-що -- ну так.
Я завжди граю в цю гру, мені подобалося вміння грати однією рукою, просту ігрову механіку тощо. Тепер вся справа в безладу. Я почав у перший тиждень після глобального запуску. Коли ви отримуєте легендарного, ви можете вважати себе дуже щасливим. Здобувати трофеї було важко. Тепер все, що вам потрібно, це заплатити. Отримання легендарного нічого не означає, і ви можете піднятися до 3000 трофеїв за 3 дні, я думаю. Але найбільша проблема полягає в тому, що ви не можете змінити візки на своїй палубі. Так як оновлення практично неможливо.
Підбор ні о чем. Донатери нарушають баланс.
Гра нормальна , але є великий мінус - це підбір суперників . Як можна грати якщо твій суперник на кількох рівнях вищого і карти вищого рівня . Виглядає як побиття немовля
Встановити додаток на Windows дотримуючись інструкції російською мовою;; Запустити і почати користуватися! Культова стратегія від фінської студії Supercell
гра норм
Clash Royale Estrategia asdv
Якого хр*на такий не чесний матчмейкінг Всього 4500 кубів, у мене 9 лвл короля, а постійно потрапляти суперник із 11-12 лвл короля та 12 лвл картами Це так бісить виправте це слід!!!
ВИДАЛІТЬ ***** ЕЛІТНИХ ВАРВАРІВ З ГРИ!!!!!!
DRAGON VILLAGE - Vila do Dragão Simulação kgl
Розачерований на новий рік немає подарунка ето великий мінус ісправте пожайлуста суперсел
Баланс, неможливо на 11 лвл грати проти 12, а тем більше проти 13 лв, з додаванням карт 14-го лвла баланс умер.
Чесно кажучи, вони додали стільки карт, що в грі безлад. Складання сірників жалюгідне. Рівень 11 проти рівня 14, і все це відбувається після того, як я витратив гроші на гру. Це постійно ставить мене проти дуже важких суперників, тому я думаю, що я програю і витрачаю більше. Це було дивовижно всі ті роки тому, але тепер все залежить від рівня карт і, не кажучи вже про божевілля в сумі, яку ви повинні заплатити, щоб оновити карти на більш високих рівнях, і скільки карток потрібно. Якщо ти не геній, не чекай добра
Clash Royale Strategi ikw
ваші оновлення виштовхують людей/мене з гри .. це траплялося неодноразово в минулому..це все ще дуже весела/хороша гра...що поганого в тому, що ваші оновлення не працюють і блокують мене з гри? ?? Це відстойний час....
Clash Royale Strategi qbp
Гарна гра в цілому. Однак драбина, яка є режимом гри, де ви зустрічаєтеся зі звичайними людьми, і це звичайна битва, є несправедливою через те, що в іграх сватання з іншими гравцями. Отже, якщо я король 10-го рівня, я здебільшого буду протистояти 11-му з картами, ймовірно, 14-го рівня. Крім того, гра дуже дратує, і сьогодні я стикаюся з мега-лицарем, чарівником, відьмою та пеккою. І ВОНИ ВСІ ПЕРЕДРІВНЕНІ. Гра є просто несправедливою та шаленою, коли ви програєте, а ваш суперник настільки перевищений.
Дуже класна гра тільки не міг б ви зразу коли новий ігрок зайти в клеш дати йому який подарунок або ящик а так гра топ
Тактика в Clash Royale вирішальний фактор в бою з іншими користувачами. Правильне використання своїх карт і розуміння стратегії ворога дозволить отримувати
Clash Royale – огляд, дата виходу, геймплей, розробка ...
Сватання потрібно виправити. Я не перебільшую, коли кажу, що в кожному матчі 2 на 2, в якому я вступаю, мої опоненти мають карти на 2-3 рівні вище, ніж у мене. Не лише кілька карт, у них вичерпано цілі колоди, і я застряг із картами 11 та 12 рівня. Навіть деякі битви 1 на 1 є такими. Я дуже люблю цю гру і вкладаю в неї сотні годин. Виправте гру, перш ніж вкладати в неї інші речі, які потрібно виправити. У такій грі якість над кількістю, а не навпаки.